Austroflex

Austroflex je eksluzivna linija dušeka i podloga koje je Optimo razvio u saradnji sa najeminentnijim evropskim institutima koji se bave poremećajima sna i predstavlja sam svetski vrh među dosad kreiranim sistemima za spavanje.

60,600

RSD

Dimenzije

80, 90 x 190, 200

100 x 190, 200

110, 120 x 190, 200

130, 140 x 190, 200

Visina:

8 cm

10 GODINA GARANCIJE

PROIZVEDENO U AUSTRIJI

ŠTA JE UNUTRA?

  1. Podloga koja npr. za standardnu dimenziju 90/200 ima 72 x 4 = 288 samostalno pokretljivih tačaka na opružnim elementima.
  2. Elementi različite boje nemaju istu fleksibilnost, po standardu su postavljeni odgovarajuća mesta. Pošto su lako skidljivi, mogu da menjaju pozicije na podlozi, tako da precizno prate i najzahtevnije oblike tela.
  3. Podloge sa mogućnošću motornog podizanja glave i nogu, imaju i baterije koje mogu da se priključe u slučaju nestanka el.energije, kako bi dovele podlogu u željenu poziciju.

HWS SISTEM

Najsavršeniji sistem za spavanje

HWS SISTEM
Okrepljujući san počinje od glave!

Okrepljujući san počinje od glave!

Glava, vrat i potiljak su posebno osetljivi delovi tela. Moguće je da u njima, zbog stresa, može doći do bolnog zatezanja. Patent HWS omogućava tačkasto podešavanje vašeg položaja za spavanje u predelu ramena, vrata i glave i postizanja prilagođavanja tela na najvišem nivou. Tako na idealan način rasterećujete kičmu, vrat i sprečavate zatezanje mišića.  Paralelno podešavanje podizanja uzglavlja, omogućava da su vrat, glava i potiljak u ergonomski pravilnom položaju ležanja i nisu izloženi nepotrebnoj napetosti. Krevetni sistem vrhunske udobnosti, posledica je idealne međusobne usklađenosti delovanja krevetne podloge i dušeka.

MATERIJALI

Umetni elementi napravljeni su od posebno trajnog i fleksibilnog tectel materijala. 

Ovaj model možete isprobati na sledećim prodajnim mestima:

  • ELASTOFLEX, Dimitrija Tucovića 12, Beograd
  • VILIVER KREVETI, YUBC, Bulevar Mihajla Pupina 10 D, Novi Beograd
  • ŠIMŠIĆ, Gavrila Principa 63, Beograd
  • BN DIZAJN, Prvomajska 47, Pančevo

Sign In